// My Life in Heart


Hello World! My Pride , My life , My story! dkladhkfajfahlolghjxns bla bla .. thanks visit here !



♥ About
♥ Stuff
♥ Shiney
♥ Diary



PUT YOUR CBOX CODE HERE


Template & Skin by : Diyana
Big help from :
MR GOOGLE



Older Post
Holiday ends , School time !
January 04, 2012 | 8:22:00 AM | 0 STARS
First day of school at SMC Ipoh , ofcourse gossip with my bestfriends :) that the first thing i do , well i'm studying in 1 Seri Pagi , SP for short form . All the students in that class were so 'un - talketive' well ofcourse the owner of this bloggie just keep talking blablabla -,- cewahh tibe tibe nk speaking pulak , okey stop . fyi ini punye geng mmg paling kecoh ^^ .


Mcm biase cikgu suroh vote untuk ketua kelass , ade cina ni attractive sungguh smpai dye jd ketua kelas kiteorg , penolong sangeri , budak kelass aku dulu and penolong ketua kelas aku dulu , haishh bosan dgr suare dye , ketua pembersih budak marian convent -unkown- , ketua keceriaan jatuh kepade , tentren Farah Hasna , what what aku ! adoi korang aku tk nk ade jawatan lah wehh --' hmm tk pe lah , name guru kelas kiteorg Puan Jamnah , siape kenal siape kenal ? garang tak dye ? then guru BI Puan Toh , bg aku dye tegas sikit , then Puan Asfida < tk tau betol ke tk spelling tu > ajr Science , garang a bit lahh , then cikgu math namenye aku tk tau , yg lain belom lg , dlm kelas aku ade budak sombong , tk nk dkt dgn melayu , woahh baiknye kau #sumpahakuperlikau , baru first day dah tunjuk perangai ?


Yg paling tidak seronok ialah semua senior tk tegur aku , huhu merajuk , tk de lahh main main je , lg pun aku kan dah pakai tudung (secare pakse ) 'mama farah tk nk pakai tudung :( ' esk kiteorg ade trip dkt skola baru , menakutkan sikit lah skola tu , but aku berdoa doa jela agar selamat sentiase , Amin ! okey mate dah layu gile , sanggup update blog demi korang tau tk , ready gosok gigi , pakai PJ then terus meluru ke katil , bantal here i come ! goodnight blogger and readers :) sleep tight .

I'm Hurt
December 29, 2011 | 10:09:00 PM | 0 STARS
i do not know why i'm feel like this , every night i was crying , i feel like there's a bad thing will happen to me , i hope that feeling is wrong , i admit i'm not as good as you and i confess i can't make people happy , but at least i tried my best to make people happy at the sight of me . why should i cry ? i'm not usually like this , this might be my reward from Allah s.w.t , only Allah knows my feelings right now , i try to face all these problems , i will not do stupid things , help me to soothe my heart . 


i'm alone right now :( someone please cheer me up

SleepOver
December 16, 2011 | 9:51:00 PM | 0 STARS
Bonjour Captains :)
First Day :
Have a nice day today ? well i know i am , stop speaking farah ! haishh ni mesti terikut ikut uncle ridhwan [papa Alis] sleepover ni start hari rabu and farah lahh org first yg smpai so uncle ridhwan pun bawak lah kiteorg pegi lunch dkt Jusco Kinta City Ipoh , lunch pun dah pukul 4 , makan dkt black canyon , then kiteorg pg main boling dkt rooftop , 2 game main dpt satu strike je , haha :D biase lah org jarang main mmg mcm ni , mcm mcm uncle ridhwan bg tips , ceramah pnjang lebar , org lain asyik tengok kiteorg je , Alis dah segan , but ad gunenye jugak uncle rudhwan ceramah , next year bole pakai tip tip tu , lepas main boling kiteorg masuk market sb nk beli barang nk masak untuk mlm ni , then lepas tu dah pukul 7 something terus pecut beli ticket bus untuk auntie rozita [mak alis] sb pagi pagi dye dah kena pg kerja balik hari , lepas beli ticket tu terus pegi pick up si puteri dkt rumah dye , first time pegi rumah dye , dah la malam tk tahu jalan pulak tu , farah ad lah bg idea dkt uncle ridhwan suroh dye tunggu dkt Megoplax , then kiteorg ambik dye dkt situ but uncle ridhwan kate tk pe , biar uncle ambik dye dkt rumah , baik sungguh papa alis ni , kiteorg pun buka lah ipad gune google map nk cari , then akhirnye jumpe pun rumah puteri , balik rumah terus mandi , then masak shepherd's pie , kiteorg ikut recipe buku , dkt atas shepherd's pie kena letak potato , then lepas dah mash potato , bile rase masin gila babi , uncle ridhwan ade rase then dye tanye lah alis how much salt letak dkt dlm ni , then alis ckp a pinch of salt , uncle ridhwan tk percaye lahh , dye ckp serious ? then alis ckp mase rebus kena gune salted water , dlm tu dye suroh bubuh two spoon of salt , gila ke , byk dohh , papa alis pun campur itu ini dahh tk rase masin , tgh busy dkt dapur tu , tk sedar yg time dah pukul 12 lebih , cuba bayang kan kiteorg dinner pukul 12 lebih , sb dgr tips from uncle ridhwan tu smpai tk sedar time but the result is mmg sedap shepherd's pie tu , kiteorg makan sambil layan WWE , farah sokong CM Punk , alolo kesian betol dye malam tu , kena belasah teruk teruk , lepas makan tu rehatkan perut jap then masuk tido , kejenye online aje mlm tu , oh ya trlupe pulak pasal kucing alis 'Ray' comel sangad sangad , but farah takot sikit dgn dye sb tk biase dgn dye lagi , hee , fyi tu lah perangai farah >takot dgn kucing<

Second Day:

bangun dkt rumah org pukul 10 , tk tahu malu lngsung kan ? uncle ridhwan serve kiteorg pagi pagi durian , woahh farah tk makan lahh , then kiteorg siap siap nk pegi jj , hang out lahh , malas nk cite panjang lebar sgt sb memening kan otak farah je , tengok movie Arthur Christmas , sblo start ad tayang lagu JB 'Santa Claus Coming To Town' rupe rupenye lagu tema cite tu , cite tu best jugak lah , lawak byk , then lepas movie tu kiteorg pegi baskin robin , tk sah kalau hang out tk makan baskin robin , lepas tu auntie rozita yg pick up kiteorg , malam tu makan kfc , tido pukul 3 , pagi esk bngun pukul 10 jugak , mandi pun lmbat dah lah ayah nk ambik pukul 230 , hmm gonna miss them so much ! muah sikit korang :* lupe nk hug korang kan :( tk pe bila jmpe nnti hug puas puas , okey smpai sini je citenye , tkkn nk cite 100% , penat type gune keyboard ni --' kbye :)


Gerhana
December 10, 2011 | 5:58:00 AM | 0 STARS
woahh gerhane bulan , lawanye , tgh update status dkt fb , twitter and blog nihh :) wish dpt pegi bulan , hehe :3 , tengok from rumah Farah mmg clear , dah lah ade bukit mmg view lawa lahh , aww sweetnye if dpt date hubby sendiri bila tengok gerhana , kankan ! hmm rase sunyi pulak single memanjang je --' i need someone to hug me ! please , anyone pompuan pun pompuan lah , but jgn igt Farah ni lesbo pulak , cantek sungguh ciptaan Allah s.w.t :) siape ad telescope tu tengok lah puas puas , if tk nk mehh sini bagi dkt Farah , muhehe ^^siape tk tengok lagi rajin rajin lah pegi ddk dkt luar tu , mmg cantek plus bila pasang lagu A Thousand Years or Ombak Rindu , msti layan , try lahh :)

// time time mcm ni msti byk suami and isteri romance , siap pasang lagu 5 o'clock lagi , haha :D  //

HANGOUT ♥
December 08, 2011 | 7:04:00 AM | 0 STARS
finally dpt jugak hang out td :) dah lame tk jmpe member , mcm mcm rindu dkt depe , gelak , muke , pipi gebu , perut gendut , perangai , suare , semua pasal depe lahh , hehe :) , iloveyouallsomuch ! and missyouallsomuch ! trmasuk yg tk dpt hang sekali Alis and Izhaniza :) td movie Ombak Rindu , mmg betol kate org , movie tu mmg best , mane tk nye David Teo pun menangis mase tengok movie ni , trmasuk owner blog ni skali , but ad mamat sorang ni lg power nangis dari aku , haha :D , feeling betol , lepas tgk wayang terus makan dkt pizza hut , kebuluran aje dlm panggung --' dkt pizza hut td kiteorg paling kecoh , biase lahh geng tk tahu malu , then lepas tu pg lepak dkt coffee bean , order smoothy then on9 gune ipad Alisya , main game lah , gossip lah , update status lahh , nk pg k*nc*ng lahh , buad bnde bodoh je tadi , haha :D but fun lahh keluar dgn depe :)

// keluar lg ? tu tk sure , mintak permission dulu from ayah //

Cute Graphics
December 07, 2011 | 5:57:00 AM | 0 STARS


i will be like that too if i saw my enemies :)




sweet loveeggs 







i will dance like this , it suit me or not ?

i have to admit that i love mustache very much !




every people used to cry like this in their chilhood life right ? just admit it --' i used to cry like this before .