// My Life in Heart


Hello World! My Pride , My life , My story! dkladhkfajfahlolghjxns bla bla .. thanks visit here !



♥ About
♥ Stuff
♥ Shiney
♥ Diary



PUT YOUR CBOX CODE HERE


Template & Skin by : Diyana
Big help from :
MR GOOGLE



Older Post | Newer Post
December 05, 2011 | 6:39:00 AM | 0 STARS
Again Assalammualaikum to all the muslim blogger :)

well this post kinda hurting me coz i've got fever , flu , headache and period , how bad is that ? cewahh tibe tibe je nk speaking , haha :D sbenarnye Farah punya kaki berdarah sb kena tiles yg dah pecah dkt rumah opah , then the next week tu dah menanah , tibe tibe pulak kena kerusi dkt rumah opah jugak , haishh bernasib malang sungguh aku ni --' nanah tu trkeluar then berdarah balik :( lepas tu , esoknye terus demam and sakit tekak , smpai telan air liur pun sakit gila bayang kn bile makan pulak , huhu nk menangis di buadnye ;( dah lah semalam ad kenduri pak cik sndiri , aku sorang sorang je dlm bilik opah aku , texting jela keje nye , try duduk luar but rase mcm nk tmbang , ni lah demam yg paling teruk :( doa doa kn lah Farah semoga cepat smbuh , Amin ! mak cik Farah ckp maybe demam sb darah kaki keluar byk and sb period kot , sumpah first day tu rase nk nangis je , dah 3 hari berturut turut Farah makan bubur je --' kesian kn , hmm sabor jela .

// hukhuk batok aje , sob sob hingus meleleh //