// My Life in Heart


Hello World! My Pride , My life , My story! dkladhkfajfahlolghjxns bla bla .. thanks visit here !



♥ About
♥ Stuff
♥ Shiney
♥ Diary



PUT YOUR CBOX CODE HERE


Template & Skin by : Diyana
Big help from :
MR GOOGLE



Older Post | Newer Post
Gerhana
December 10, 2011 | 5:58:00 AM | 0 STARS
woahh gerhane bulan , lawanye , tgh update status dkt fb , twitter and blog nihh :) wish dpt pegi bulan , hehe :3 , tengok from rumah Farah mmg clear , dah lah ade bukit mmg view lawa lahh , aww sweetnye if dpt date hubby sendiri bila tengok gerhana , kankan ! hmm rase sunyi pulak single memanjang je --' i need someone to hug me ! please , anyone pompuan pun pompuan lah , but jgn igt Farah ni lesbo pulak , cantek sungguh ciptaan Allah s.w.t :) siape ad telescope tu tengok lah puas puas , if tk nk mehh sini bagi dkt Farah , muhehe ^^siape tk tengok lagi rajin rajin lah pegi ddk dkt luar tu , mmg cantek plus bila pasang lagu A Thousand Years or Ombak Rindu , msti layan , try lahh :)

// time time mcm ni msti byk suami and isteri romance , siap pasang lagu 5 o'clock lagi , haha :D  //