// My Life in Heart


Hello World! My Pride , My life , My story! dkladhkfajfahlolghjxns bla bla .. thanks visit here !



♥ About
♥ Stuff
♥ Shiney
♥ Diary



PUT YOUR CBOX CODE HERE


Template & Skin by : Diyana
Big help from :
MR GOOGLE



Older Post | Newer Post
HANGOUT ♥
December 08, 2011 | 7:04:00 AM | 0 STARS
finally dpt jugak hang out td :) dah lame tk jmpe member , mcm mcm rindu dkt depe , gelak , muke , pipi gebu , perut gendut , perangai , suare , semua pasal depe lahh , hehe :) , iloveyouallsomuch ! and missyouallsomuch ! trmasuk yg tk dpt hang sekali Alis and Izhaniza :) td movie Ombak Rindu , mmg betol kate org , movie tu mmg best , mane tk nye David Teo pun menangis mase tengok movie ni , trmasuk owner blog ni skali , but ad mamat sorang ni lg power nangis dari aku , haha :D , feeling betol , lepas tgk wayang terus makan dkt pizza hut , kebuluran aje dlm panggung --' dkt pizza hut td kiteorg paling kecoh , biase lahh geng tk tahu malu , then lepas tu pg lepak dkt coffee bean , order smoothy then on9 gune ipad Alisya , main game lah , gossip lah , update status lahh , nk pg k*nc*ng lahh , buad bnde bodoh je tadi , haha :D but fun lahh keluar dgn depe :)

// keluar lg ? tu tk sure , mintak permission dulu from ayah //