// My Life in Heart


Hello World! My Pride , My life , My story! dkladhkfajfahlolghjxns bla bla .. thanks visit here !



♥ About
♥ Stuff
♥ Shiney
♥ Diary



PUT YOUR CBOX CODE HERE


Template & Skin by : Diyana
Big help from :
MR GOOGLE



Older Post | Newer Post
SleepOver
December 16, 2011 | 9:51:00 PM | 0 STARS
Bonjour Captains :)
First Day :
Have a nice day today ? well i know i am , stop speaking farah ! haishh ni mesti terikut ikut uncle ridhwan [papa Alis] sleepover ni start hari rabu and farah lahh org first yg smpai so uncle ridhwan pun bawak lah kiteorg pegi lunch dkt Jusco Kinta City Ipoh , lunch pun dah pukul 4 , makan dkt black canyon , then kiteorg pg main boling dkt rooftop , 2 game main dpt satu strike je , haha :D biase lah org jarang main mmg mcm ni , mcm mcm uncle ridhwan bg tips , ceramah pnjang lebar , org lain asyik tengok kiteorg je , Alis dah segan , but ad gunenye jugak uncle rudhwan ceramah , next year bole pakai tip tip tu , lepas main boling kiteorg masuk market sb nk beli barang nk masak untuk mlm ni , then lepas tu dah pukul 7 something terus pecut beli ticket bus untuk auntie rozita [mak alis] sb pagi pagi dye dah kena pg kerja balik hari , lepas beli ticket tu terus pegi pick up si puteri dkt rumah dye , first time pegi rumah dye , dah la malam tk tahu jalan pulak tu , farah ad lah bg idea dkt uncle ridhwan suroh dye tunggu dkt Megoplax , then kiteorg ambik dye dkt situ but uncle ridhwan kate tk pe , biar uncle ambik dye dkt rumah , baik sungguh papa alis ni , kiteorg pun buka lah ipad gune google map nk cari , then akhirnye jumpe pun rumah puteri , balik rumah terus mandi , then masak shepherd's pie , kiteorg ikut recipe buku , dkt atas shepherd's pie kena letak potato , then lepas dah mash potato , bile rase masin gila babi , uncle ridhwan ade rase then dye tanye lah alis how much salt letak dkt dlm ni , then alis ckp a pinch of salt , uncle ridhwan tk percaye lahh , dye ckp serious ? then alis ckp mase rebus kena gune salted water , dlm tu dye suroh bubuh two spoon of salt , gila ke , byk dohh , papa alis pun campur itu ini dahh tk rase masin , tgh busy dkt dapur tu , tk sedar yg time dah pukul 12 lebih , cuba bayang kan kiteorg dinner pukul 12 lebih , sb dgr tips from uncle ridhwan tu smpai tk sedar time but the result is mmg sedap shepherd's pie tu , kiteorg makan sambil layan WWE , farah sokong CM Punk , alolo kesian betol dye malam tu , kena belasah teruk teruk , lepas makan tu rehatkan perut jap then masuk tido , kejenye online aje mlm tu , oh ya trlupe pulak pasal kucing alis 'Ray' comel sangad sangad , but farah takot sikit dgn dye sb tk biase dgn dye lagi , hee , fyi tu lah perangai farah >takot dgn kucing<

Second Day:

bangun dkt rumah org pukul 10 , tk tahu malu lngsung kan ? uncle ridhwan serve kiteorg pagi pagi durian , woahh farah tk makan lahh , then kiteorg siap siap nk pegi jj , hang out lahh , malas nk cite panjang lebar sgt sb memening kan otak farah je , tengok movie Arthur Christmas , sblo start ad tayang lagu JB 'Santa Claus Coming To Town' rupe rupenye lagu tema cite tu , cite tu best jugak lah , lawak byk , then lepas movie tu kiteorg pegi baskin robin , tk sah kalau hang out tk makan baskin robin , lepas tu auntie rozita yg pick up kiteorg , malam tu makan kfc , tido pukul 3 , pagi esk bngun pukul 10 jugak , mandi pun lmbat dah lah ayah nk ambik pukul 230 , hmm gonna miss them so much ! muah sikit korang :* lupe nk hug korang kan :( tk pe bila jmpe nnti hug puas puas , okey smpai sini je citenye , tkkn nk cite 100% , penat type gune keyboard ni --' kbye :)