// My Life in Heart


Hello World! My Pride , My life , My story! dkladhkfajfahlolghjxns bla bla .. thanks visit here !



♥ About
♥ Stuff
♥ Shiney
♥ Diary



PUT YOUR CBOX CODE HERE


Template & Skin by : Diyana
Big help from :
MR GOOGLE



Older Post
Holiday ends , School time !
January 04, 2012 | 8:22:00 AM | 0 STARS
First day of school at SMC Ipoh , ofcourse gossip with my bestfriends :) that the first thing i do , well i'm studying in 1 Seri Pagi , SP for short form . All the students in that class were so 'un - talketive' well ofcourse the owner of this bloggie just keep talking blablabla -,- cewahh tibe tibe nk speaking pulak , okey stop . fyi ini punye geng mmg paling kecoh ^^ .


Mcm biase cikgu suroh vote untuk ketua kelass , ade cina ni attractive sungguh smpai dye jd ketua kelas kiteorg , penolong sangeri , budak kelass aku dulu and penolong ketua kelas aku dulu , haishh bosan dgr suare dye , ketua pembersih budak marian convent -unkown- , ketua keceriaan jatuh kepade , tentren Farah Hasna , what what aku ! adoi korang aku tk nk ade jawatan lah wehh --' hmm tk pe lah , name guru kelas kiteorg Puan Jamnah , siape kenal siape kenal ? garang tak dye ? then guru BI Puan Toh , bg aku dye tegas sikit , then Puan Asfida < tk tau betol ke tk spelling tu > ajr Science , garang a bit lahh , then cikgu math namenye aku tk tau , yg lain belom lg , dlm kelas aku ade budak sombong , tk nk dkt dgn melayu , woahh baiknye kau #sumpahakuperlikau , baru first day dah tunjuk perangai ?


Yg paling tidak seronok ialah semua senior tk tegur aku , huhu merajuk , tk de lahh main main je , lg pun aku kan dah pakai tudung (secare pakse ) 'mama farah tk nk pakai tudung :( ' esk kiteorg ade trip dkt skola baru , menakutkan sikit lah skola tu , but aku berdoa doa jela agar selamat sentiase , Amin ! okey mate dah layu gile , sanggup update blog demi korang tau tk , ready gosok gigi , pakai PJ then terus meluru ke katil , bantal here i come ! goodnight blogger and readers :) sleep tight .